Hem » Författardrömmar » Att våga

Att våga

Ibland tappar man bort sig själv, glömmer av mål och drömmar eller orkar inte ta tag i dem och står bara och stampar.  Jag har varit i en sån fas nu…..och nu är jag på väg ur den! Jag har haft företag och föreningar tidigare och aldrig varit rädd för att förverkliga mina drömmar,  jag har också länge vetat att jag vill ha företag igen,  att det är liksom det jag vill göra i livet. Jobba för mig själv (som så många andra såklart). Men eftersom jag jobbar inom ett socialt yrke och behandling så är det liksom inte bara att starta eget, man måste ha en större plan.

Igår när jag satt och beklagade mig för en arbetskamrat, tänk om boken aldrig blir antagen, tänk om den är värdelös osv. Hur ska jag då gå vidare? Då slog det mig att oavsett hur värdelös den än är så måste jag ju försöka.  Jag har ju skrivit boken för att jag tror på den, för att jag tror att den behövs.

Så jag har bestämt mig för att försöka nå mina drömmar, varenda en! Om jag inte hört från något förlag efter sommaren så ger jag ut boken själv,  på eget förlag.
Om något förlag är intresserade av boken så startar jag ändå upp ett företag för kommande böcker och förhoppningsvis föreläsningar.

Ja det är så mina drömmar ser ut just nu, vi får se vart jag hamnar i slutänden.

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s